BBQ Преспа - уют и вкусни гозби в сърцето на Пампорово

Мястото, където да се съберете със семейството или приятелите до пукащия огън на камината!Потопете се в традиционната атмосфера на Родопа планина с Барбекю „Преспа”, разположено в самия хотел „Преспа”, в центъра на комплекс Пампорово и само на крачки от най-близката лифт станция.

Ние предлагаме разумни цени на всичките си ястия и напитки. Винаги свежи продукти, от които приготвяме вкусни гозби, сервирани с очарование и приятелско отношение. Нашият кулинарен опит са добре познати както на местните жители, така и на чуждестранните ни гости.

За вашия незабравим обяд или вечеря, предлагаме:

Местни специалитети, приготвени с най-чистите био продукти от земята на Родопите – напр. натурални картофи, ароматни пърленки с подправки, различни месни специалитети, приготвени на дървени въглища, разнообразие от напитки и вина, вкусни десерти.

А за вашето добро настроение сме приготвили и специална програма – жива музика с популярни изпълнители. Независимо дали ще е цигулка, популярната родопска гайда или акордеон, всяка вечер е изненадващо забавна и незабравима!

Сърдечно „Добре дошли” в Барбекю Преспа!